Разговорите, които наблюдаваме сега, са за шоу, коментира политическия PR

...
 Разговорите, които наблюдаваме сега, са за шоу, коментира политическия PR
Коментари Харесай

Лидерите преговаряли за властта с СМС-и, разбрали са се вече дори за министрите?

 Разговорите, които следим в този момент, са за шоу, разяснява политическия PR Нидал Алгафари

Всичко в България зависи от СМС-ните договаряния и те са на друго равнище сега, не са обществени. Това сподели в „ Тази заран “ по бТВ политическия PR, режисьор и публицист Нидал Алгафари.

„ Преди време слушахме по какъв начин ПП-ДБ в никакъв случай и по никакъв метод няма да се коалират с ГЕРБ, а се оказа, че са си писали СМС-и с Бойко Борисов в продължение на доста време и са се договаряли. Според мен всичко е минало като договаряния и в този момент би трябвало да изгледаме представлението, т.е. свършили са подготовките “, изясни той.

„ Ще има държавно управление сигурно. Тези, които са се договорили да получат задоволителен брой министри, регионални шефове, ще отидат на договарянията и ще се схванат “, съобщи Алгафари.  

„ Много мъчно може да се каже кой ще е третия сътрудник в държавното управление. Може да има и четвърти, и пети, тъй като са заинтригувани от това да няма нови избори, защото може да се срутен. Не слушайте какво ви приказват политиците, а гледайте какво вършат! “, акцентира той.

Според него ще се откри болшинство за ръководство, което може да се окаже с 4-годишен мандат.

Няма подозрение, че вървят договаряния зад кулисите, удостовери думите му журналистката Емилия Милчева.

„ Плаващите болшинства не са проблем за този парламент. Показаха го и в предходния “, сподели пък политологът Татяна Буруджиева.

„ Битката в този момент е не кой ще е ръководещ, а кой ще е съпротива. От ПП-ДБ обявиха, че са най-тежката съпротива. „ Възраждане “ са безусловно ясна. Българска социалистическа партия стартира по същия метод да претендира, че е най-сериозната антиправителствена мощ “, добави тя. 

Пеевски е човек, който може да убеждава по най-различни способи, да взема решение проблеми, разяснява пък Алгафари.

„ Този, който застана на брега на морето и крещеше най-силно против Росенец, в един миг седна в скута му. Представете си по какъв начин е съумял да го убеди водачът на Движение за права и свободи “, сподели още той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР